martes, 14 de abril de 2020

Nova etapa


Benvolgudes famílies, avui comença una nova etapa en la vida de l'escola San Juan de la Cruz, esperem que sigui una etapa de transició, curta i que passi el més aviat possible. Però és un moment pel qual tots hem de passar, i junts ho farem possible. 

Després d'un mes de confinament, fins i tot amb les vacances de Setmana Santa pel mig, avui han començat les classes virtuals. En un temps rècord tots, des de la direcció, el claustre, les famílies i, sobretot, els alumnes, ens hem posat al dia i som capaços d'aprendre a través de les noves tecnologies. Com en els darrers 54 anys, seguim aprenent junts.

Us enviem molts ànims a tots, tant per superar aquests temps difícils com per intentar seguir el ritme amb l'ordinador i altres dispositius. En aquest cas, com en gairebé tots, la paciència és una gran virtut, i no hi ha res que no es pugui solucionar, per a tot podeu comptar amb nosaltres. 

A poc a poc, pas a pas seguim endavant.





Queridas familias, hoy comienza una nueva etapa en la vida del colegio San Juan de la Cruz, esperemos que sea una etapa de transición, que sea corta y que pase lo más rápidamente posible. Pero es un momento por el que todos tenemos que pasar, y juntos lo haremos mejor.

Después de un mes de confinamiento, incluso con las vacaciones de Semana Santa por medio, hoy han comenzado las clases virtuales. En un tiempo récord todos, desde la dirección, el claustro, las familias y, sobre todo, los alumnos, nos hemos puesto al día y somos capaces de aprender a través de las nuevas tecnologías. Como en los últimos 54 años, seguimos aprendiendo juntos.

Os mandamos mucho ánimo a todos, tanto para superar estos tiempos difíciles como para intentar seguir el ritmo con el ordenador y demás dispositivos. En este caso, como en casi todos, la paciencia es una gran virtud, y no hay nada que no se pueda solucionar, para todo podéis contar con nosotros. 

Poco a poco, paso a paso seguimos adelante.






Dear families, today we start a new stage in San Juan de la Cruz school, we hope this period become a short transitional stage and pass through as fast as possible. Eventhough it is a time we all have to go over, all together we’ll do our best.

After a month in confinement, with the Easter holidays in between, today we have started our virtual classrooms. The head team, teachers and families have updated our ICT skills in record time to create a new learning environment. As we have been doing for 54 years, we keep learning together. 

We send you a lot of energy not only to overcome this difficult situation, but also for trying to keep on track with the school rythm through technology. Like in other situations, having patience is an enourmous quality and it is key to progress. Remember you can count on us.

Step by step we will get better.




No hay comentarios:

Publicar un comentario